R. Kaukėnas per 24 min. pelnė 8 taškus (dvitaškiai 4/5, tritaškiai 0/1), atkovojo 5 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir 3 kartus prasižengė.

Pusfinalyje „Grissin Bon“ ekipa žais su Manto Kalniečio atstovaujama Milano „Emporio Armani“ komanda.

Italijos čempionai vargais negalais palaužė Brindizio „Cantine Due Palme“ klubą 77:75 (28:18, 17:26, 16:17, 16:14). Likus žaisti mažiau nei 2 min. tašku dar pirmavo varžovai, bet madų sostinės atstovus iš bėdos ištraukė 5 taškus iš eilės pelnęs Milanas Mačvanas. Iš viso serbas surinko 11 taškų, Jamelas McLeanas pelnė 14, Rakimas Sandersas – 12.

30 min. ant parketo laksčiusio M. Kalniečio sąskaitoje – 8 taškai (4/5 dvit., 0/1 trit.), 7 rezultatyvūs perdavimai, 6 atkovoti kamuoliai ir iš viso 18 naudingumo balų. Lietuvos rinktinės įžaidėjas pagal pastarąjį rodiklį buvo geriausias komandoje.

Taurės varžybų pusfinalyje laukia praėjusio sezono čempionato finalo pakartojimas. Tuomet „Emporio Armani“ laimėjo lemiamą seriją bendru rezultatu 4-2. Kovose dėl aukso priešingose barikadų pusėse dalyvavo ir M. Kalnietis su R. Kaukėnu. Pastarasis po sezono buvo paskelbęs apie karjeros pabaigą, bet neseniai persigalvojo ir grįžo į tą pačią ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)