„Krasnyj Oktiabr“ klubas liko be vieno iš savo lyderių. Europos taurėje per dvejas sužaistas rungtynes vidutiniškai po 27,5 taško pelnęs 198 cm ūgio puolėjas T. Mitchellas Volgogrado ekipos marškinėlių nebevilkės – pasak „Krasnyj Oktiabr“ prezidento Dmitrijaus Gerasimenkos, su amerikiečiu išsiskirta abipusiu susitarimu.

„Tony išvyko namo, kadangi žaidėjas negali mėnesį gyventi kelionės sąlygomis. Profesionaliems sportininkams nedera nuolat laiką leisti tik viešbučiuose ir lėktuvuose, o dabar jiems tenka vaikščioti su tomis pačiomis kojinėmis ir tais pačiais apatiniais. Žaidėjas uždavė man klausimą, kur arena, kur namų rungtynės, o aš jam nieko atsakyti negalėjau. Teko atsisveikinti “, – Rusijos žiniasklaidai pripažino D. Gerasimenka.

Primename, kad dėl itin prastos Volgogrado klubo arenos būklės, Europos taurės rungtynes komanda žaidžia Maskvoje. Dėl tos pačios priežasties žaisti Volgograde „Krasnyj Oktiabr“ uždraudė ir VTB Vieningosios lygos vadovybė. Prieš porą metų klubas į lygą buvo priimtas su sąlyga, kad per sezoną pasistatys naują areną, tačiau tai nebuvo padaryta.

Žaidimo NBA lygoje patirties turintis T. Mitchellas praėjusį sezoną buvo išrinktas naudingiausiu Italijos aukščiausiosios lygos krepšininku.

„Mes specialiai pirkome tokį žaidėją, kuriuo gėrėtusi ir kurį norėtų pamatyti Volgogrado gyventojai. Deja, viskas susiklostė ne taip, kaip planavome. Galimybė grožėtis sportu žmonėms nebuvo suteikta, – VTB Vieningosios lygos sprendimą uždrausti žaisti rungtynes Volgograde pliekė D. Gerasimenka. – Bijau, kad dėl susiklosčiusios situacijos problemų galime turėti ir su kitais legionieriais.“

Europos taurėje po trijų mačų „Krasnyj Oktiabr“ savo sąskaitoje turi vieną pergalę ir F grupėje 3-6 vietas dalijasi su dar keturiomis komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)