Jie išvydo eilinį, jau penktąjį iš eilės ir septintąjį apskritai, Kauno „Žalgirio“ triumfą. Tuo metu šalies vicečempionas Vilniaus „Rytas“ ketvirtus metus paeiliui finalą stebėjo tik iš šono.

Šį kartą vilniečius pusfinalyje parbloškė Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ su 31 tašką ir rekordinius net 44 naudingumo balus sukaupusiu Džordže Gagičiumi.

Svečiai iš sostinės tenkinosi trečia vieta, o į atlapus tiek „Rytui“, tiek ir prieš tai „Žalgiriui“ rimtai kibę „Šiauliai“ liko ketvirti.

Intrigos iš esmės nebuvo tik finalo mače, kuriame žaliai-balti įrodė savo pranašumą rezultatu 86:70. Nors ir po jo naudingiausiu savaitgalio žaidėju (MVP) tapęs Laurynas Birutis sakė, kad įtampa laikėsi iki maždaug ketvirto kėlinio vidurio.

Tiesa, dvi dienas trukusi KMT krepšinio šventė nepraėjo be nesklandumų – nebuvo išvengta liapsusų, žaidėjų traumų, o ir pačioje aikštelėje neretai trūko kokybės. Pastabų organizatoriams turėjo netgi Andrea Trinchieri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)