Jeigu sėkmingai įveiktų šį etapą, antrame Gonzagos krepšininkai susitiktų su Oregono – „St. John's“ universitetų poros nugalėtojais.

Vidurio Vakarų divizione trečią reitingą gavo „Notre Dame“ universitetas, kuriam atstovauja Martinas Gebenas. Lietuvis su ekipa pirmame atkrintamų etape kausis su Albanio universiteto komanda.

Tame pačiame divizione tryliktą reitingą gavo „UC Irvine“ universitetas, kuriam atstovauja Haroldas Saprykinas. Šio universiteto ekipa kausis su ketvirtuo reitingu įvertintu „Louisville“ universitetu.

Gebenas su komanda kovas NCAA atkrintamose pradės ketvirtadienio vakarą Lietuvos laiku, o D. Sabonis ir H. Saprykinas – naktį iš penktadienio į šeštadienį.

NCAA atkrintamose varžybose dalyvauja 68 komandos, o varžybos vyksta vieno minuso sistema – kartą pralaimėjusi ekipa iš karto baigia pasirodymą.

Pirmus reitingus keturiuose divizionuose gavo Kentukio (34/0 rezultatas šį sezoną), Djuko, Viskonsino ir Viljanovos universitetai, - informuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)