Serbams Nikola Jokičius ne tik pelnė 18 taškų, bet ir atkovojo 11 kamuolių. Bogdanas Bogdanovičius pridėjo 17 taškų, Stefano Bircevičiaus sąskaitoje – 13 taškų, be to Stefanas Jovičius komandos draugams atliko net 8 rezultatyvius perdavimus.

Nuotaiką serbams gadino Dragano Milosavljevičiaus gauta trauma. Iki jos krepšininkas ant parketo praleido apie 10 minučių. Serbas aikštę paliko trečio kėlinio pradžioje, savarankiškai nuėjo į rūbinę, o vėliau buvo pastebėtas su ledu ant kelio.

Turkams Furkanas Korkmazas pelnė 16, Ersanas Ilyasova – 13, Cedi Osmanas – 12 taškų.

Turnyro šeimininkė Graikija 83:63 (27:13, 22:15, 16:19, 18:16) sutriuškino Italiją, o graikų žvaigždė Giannis Antetokounmpo pelnė 18 taškų ir atkovojo 8 kamuolius per beveik 19 žaidimo minučių.


Jam sėkmingai talkino Georgios Printezis – 12 taškų, Nicko Calatheso ir Giannoulio Larentzakio sąskaitose – po 11 taškų.

Galingai sužaidė 35-erių veteranas Ioannis Bourousis – net 17 atkovotų kamuolių ir 8 taškai. Tik dvi minutes ant parketo praleido Kostas Sloukas, kuriam įtariamas blauzdos patempimas.

Anot graikų stratego Thanasio Skourtopoulos, nepanašu, kad krepšininkas būtų patyręs rimtą traumą.

Italų gretose šio vakaro nenorės prisiminti Marco Belinelli – net 8 pramesti tritaškiai, jo sąskaitoje – 13 taškų, Danielis Hackettas pridėjo 12 taškų ir 8 rezultatyvius perdavimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)