Ilgus metus pačiam Michaelui Jordanui priklausiusio Šarlotės „Hornets“ klubo veidu buvęs mažylis tapo naujuoju Donato Motiejūno komandos draugu pernai Eurolygoje trečią vietą užėmusiame „Monaco“ kolektyve.

Kembai puolime teks dalintis kamuoliu su taip pat NBA patirties turinčiu Mike'u Jamesu bei dar dviem bet kada įkaisti galinčiais gynėjais – Jordanu Lloydu ir Elie Okobo.

Kaip jam seksis tai daryti, pamatysime jau spalį, kai startuos naujasis Eurolygos sezonas. Jį Monako Kunigaikštystės atstovai pradės išvyka į Valensiją, o Kaune svečiuosis gruodžio 8 dieną.

K. Walkeris NBA lygoje praleido net 12 sezonų, per kuriuos sužaidė 750 rungtynių. Jo karjers vidurkiai – 19,3 taško ir 5,3 rezultatyvaus perdavimo, o geriausio savo sezono metu Kemba kaupė net po 25,6 taško ir rezultatyvumu nusileido tik Jamesui Hardenui bei Paului George'ui.

Visgi 2011-ųjų NBA naujokų biržoje žemiau už Joną Valančiūną, bet aukščiau už Klay'ų Thompsoną, Kawhį Leonardą ir Jimmy Butlerį pašaukto Kembos žaidimo kreivė pastaruoju metu stipriai smuko. Kairiojo kelio traumos kankinamas gynėjas paskutiniame sezone Dalase aikštėje tepasirodė vos 9 susitikimuose (vid. po 16 min.) ir krapštė juose po 8 taškus, tad „Mavericks“ galiausiai nutraukė bendradarbiavimą su 33-ejų metų veteranu.

Ar tai garsiausias krepšinio vardas, kuris kada nors skambėjo Europoje? Tikrai ne. Senąjį žemyną yra aplankę tiek Magicas Johnsonas, tiek Allenas Iversonas. Tiesa, abu jie savo talentą demonstravo ne Eurolygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją