NBA vyresnysis pakartojimų viceprezidentas teisėjų operacijoms pripažino, jog „Thunder“ superžvaigždė sužingsniavo, tačiau tai nebuvo užfiksuota.

DELFI primena, kad reguliarus sezono nugalėtojai užtikrintai pradėjo mačą ir po dviejų kėlinių pirmavo 60:47, tačiau po pertraukos įsižaidė R. Westbrookas, „Thunder“ gerokai suaktyvino savo gynybą ir sugebėjo pavyti varžovus, o dvikovos pabaigoje ir juos pralenkti.

Kontroversiškas epizodas užfiksuotas iki susitikimo pabaigos likus žaisti 17 sek., kai svečiams pirmaujant 105:102 R. Westbrookas aikštės viduryje akivaizdžiai sužingsniavo, bet teisėjai taisyklių pažeidimo nefiksavo, nors ant parketo pritūpęs „Warriors“ treneris Steve'as Kerras aiškino, kad gynėjas tikrai slystelėjo ir pajudino atraminę koją.

Šie žingsniai socialiniuose tinkluose jau praminti „mėnulio eisena“.

Nepaisant audringai švilpiančios „Oracle“ arenos, R. Westbrookas šaltakraujiškai realizavo baudų metimus ir užtvirtino itin svarbią saviškių pergalę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)