Lygos vykdomasis viceprezidentas ir krepšinio operacijų vadovas Joe Dumarsas pranešė, kad dėl „nederamo kontakto su teisėju ir jo žodinio įžeidimo“ D. Murray'us yra suspenduojamas vienam mačui.

Tai gali reikšti ir vieno „Vanagų“ lyderių sezono pabaigą, nes šie serijoje iki keturių pergalių atsilieka 1:3, o penktoji dvikova numatyta naktį iš antradienio į trečiadienį.

Tiesa, nepatenkinti „Hawks“ fanai bent jau socialiniuose tinkluose reikalavo atitinkamos bausmės ir varžovų vedliui Jaysonui Tatumui, kuris viename iš epizodų taip pat stumtelėjo jo kelyje pasipainiojusį teisėją iš Lietuvos.

Skirtingai nei D. Murray'aus atveju, NBA čia jokio kriminalo neįžvelgė.

Primename, kad pasibaigus ketvirtosioms rungtynėms (121:129 „Keltų“ naudai) Atlantoje šeimininkų gynėjas perlenkė lazdą: agresyviai priartėjo prie Kaune gimusio arbitro Gedimino Petraičio ir užkliudė jį savo kūnu bei piktai kažką pasakė.

Prie D. Murray'aus atskubėję komandos draugai bandė numalšinti krepšininko emocijas ir kartu su juo patraukė rūbinių link.

Dar viena „Celtics“ pergalė leistų klubui iš Masačusetso valstijos patekti į Rytų konferencijos pusfinalį. Čia jo lauktų akistata su Filadelfijos „76-ers“ vyrukais, kurie sausai susitvarkė su Bruklino „Nets“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją