Prieš šias rungtynes S. Curry savo kolekciją papildė dar vienu trofėjumi – 26-erių krepšininkas triumfavo snaiperio konkurse.

Nors į jį šiemet susirinko visi geriausi lygos tritaškių metikai, S. Curry sau lygių neturėjo. Į finalą jis pateko su 23 taškais. Kartu su juo atrankos etapą įveikė Kyrie Irvingas (23) ir komandos draugas Klay Thompsonas (24).

Ši trijulė už savo nugarų paliko Wesley Matthewsą (22), titulą gynusį italą Marco Belinelli (18), taikliausią lygos snaiperį Kyle'ą Korverį (18), J. J. Reicką (18) ir Donato Motiejūno komandos draugą Jamesą Hardeną (15).

Finale K. Irvingas surinko 17 taškų, o K. Thompsonas – vos 14. Tuo metu S. Curry vienu metu pataikė net 13 metimų iš eilės ir iš viso pelnęs 27 taškus užtikrintai triumfavo.

Zachas LaVine'as

Oro karalius – Z. LaVine'as

13-uoju šaukimu 2014 metų NBA naujokų biržoje pakviestas Zachas LaVine'as jau pirmame sezone įsirašė savo pavardę į istoriją – šoklusis 196 cm ūgio gynėjas buvo nenugalimas dėjimų konkurse.

Tiesa, prieš konkurso pradžią beveik visi prognozavo būtent Minesotos „Timberwolves“ nario triumfą.

Jis pirmame etape atliko du tobulus dėjimus ir surinko 100 taškų. Kartu su Z. LaVine'u į finalinį etapą pateko Victoras Oladipo iš Orlando „Magic“ (89).

Už savo nugarų jie paliko vietinių sirgalių palaikomą Masoną Plumlee ir graiką Giannį Antetokounmpo, kuris pirmuoju savo bandymu kamuolio išvis neįkrovė į krepšį.

Finale Z. LaVine'as už savo dėjimus gavo 94 taškus, o jo varžovas V. Oladipo surinko tik 72.

Patrickas Beverley

Geriausius įgūdžius pademonstravo P. Beverley

Kasmetiniame įgūdžių konkurse šiemet triumfavo Hiustono „Rockets“ gynėjas Patrickas Beverley.

Pirmame etape atletai varžėsi „vienas prieš vieną“. Jeffas Teague'as nugalėjo Elfridą Paytoną, Brandonas Knightas įveikė Trey Burke'ą, Kyle'as Lowry aplenkė Dennisą Schroderį, o P. Beverley nurungė Isaiahą Thomasą.

Pusfinalyje B. Knightas pranoko K. Lowry, o P.Beverley buvo greitesnis už J. Teague'ą.

Finalo metu gerokai į priekį išsiveržė B. Knigthas, bet jam koją pakišo tritaškiai – gynėjas spėjo atlikti du metimus, kai čia pribėgęs P. Beverley iš pirmo karto smeigė tolimą šūvį.

Chriso Bosho, Dominique'o Wilkinso ir Swin Cash triumfas

Ch. Bosho komanda – vėl geriausia

Trečius metus iš eilės NBA taikliosios trijulės konkursą laimėjo Chriso Bosho komanda. Majamio „Heat“ aukštaūgis triumfavo kartu su Dominique'u Wilkinsu ir Swin Cash.

Pirmame etape greičiausios buvo Russello Westbrooko (su Anfernee Hardaway ir Tamika Catchings – 35,2 sek.) ir Ch. Bosho (30 sek.) komandos.

Jos aplenkė Stepheno Curry, Dello Curry ir Sue Bird (47 sek.) bei Paulo Millsapo, Scottie Pippeno ir Elena Delle Donne (51,4 sek.) trijules.

Finale D. Wilkinsas iš vidurio aikštės pataikė 57-ą sekundę, o R. Westbrooko komanda per 90 sekundžių nesugebėjo užbaigti rungties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)