K. Durantas praėjusią savaitę atvedė „Thunder“ į tris pergales iš tiek pat galimų. Amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 30,3 taško, atkovodavo po 8,3 kamuolio, atlikdavo po 3,7 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 2,3 varžovo metimo.

Šį sezoną po traumos sugrįžęs KD demonstravo ir puikų pataikymą – 58,5 proc. iš dvitaškio zonos, 52,2 proc. iš tritaškio ir 94,4 proc. nuo baudų metimo linijos.

Tuo metu „Pacers“ puolėjas P. George‘as taip pat padėjo savo komandai iškovoti tris pergales iš tiek pat galimų. Po šiurpios kojos traumos atsigavęs krepšininkas praėjusią savaitę įmesdavo net po 37,3 taško, atkovodavo po 6,7 kamuolio, atlikdavo po 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,3 kamuolio.

Kaip ir K. Durantas, P. George‘as rodė nuostabius pataikymo procentus – 54,7 iš vidutinio nuotolio, 57,1 iš tritaškio zonos ir 86,7 nuo baudų metimo linijos.

Lapkričio 24 dienos mače su Vašingtono „Wizards“ PG pataikė net 14 iš 19 metimų ir iš viso pelnė 40 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)