NBA lyga pripažino, kad likus žaisti 3,1 sek. iki ketvirtojo kėlinio pabaigos Richardas Jeffersonas koja prasižengė prieš Keviną Durantą – pastarasis pargriuvo ant parketo ir paskutinę akimirką į krepšį metė labai netaikliai. „Cavaliers“ rungtynes laimėjo 109:108.

„Aš tikrai nugriuvau ne be niekieno pagalbos. Pagavęs kamuolį bandžiau atlikti judesį, tačiau netrukus atsidūriau ant parketo“, – teigė K. Durantas.

Dar anksčiau – likus žaisti 1 min. 43 sek., techninė pražanga privalėjo būti skirta LeBronui Jamesui, kuris po galingo dėjimo į krepšį demonstratyviai liko kabėti ant lanko.

Arbitrai tokio L. Jameso nuobauda neįvertino, o pats dėjimas netgi pateko į gražiausių kalėdinių NBA epizodų dešimtuką.

Pažymėtina, kad komandų tarpusavio akistatoje „Warriors“ Klivlando krepšininkams pralaimėjo ketvirtą kartą paeiliui. Tai buvo pirmoji ekipų tarpusavio šiame sezone, o praėjusiame sezone „Cavs“ laimėjo trejas paskutines superfinalo rungtynes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)