Lietuvos rinktinės kapitonas aikštėje praleido 24 minutes, bet per jas pasižymėti jam nepavyko nė karto (0/2 dvit., 0/2 trit.), nusiėmė 4 atšokusius kamuolius ir išdalino 3 rezultatyvius perdavimus.

Aikštėje panašiai laiko praleidęs Zionas Williamsonas taip pat produktyvus nebuvo – 4 taškai, 4 atkovoti kamuoliai ir 2 rezultatyvūs perdavimai. Rezultatyviausiai jų gretose žaidė C. J. McCollumas, kuris pelnė 17 taškų.

Pelikanai, kaip ir visi NBA klubai šiame ikisezoninių rungtynių cikle, žaidė su didele rotacija. Willie Greenas per rungtynes į aikštę paleido 16 žaidėjų.

„Rockets“ pusėje naudingiausiai žaidė Jabari Smithas Jr. – pelnė 22 taškus ir atkovojo 9 kamuolius, 12 taškų pridėjo Turkijos supertalentas Alprenas Sengunas, tiek pat pridėjo Jalenas Greenas ir šių metų naujokų biržoje ketvirtu šaukimu pasirinktas Amenas Thompsonas.

J. Valančiūnas ir kompanija reguliariajame sezone startuos spalio 25 dieną prieš Memfio „Grizzlies“ krepšininkus, kuriai kol kas padėti negalės absoliutus lyderis Ja Morantas. Jaunasis gynėjas yra suspenduotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją