L. Jameso vedama „Cavaliers“ komanda praėjusį mėnesį iškovojo 11 pergalių ir patyrė 5 pralaimėjimus. Pats krepšininkas vidutiniškai pelnydavo po 25,6 taško, atkovodavo po 8,2 kamuolio ir atlikdavo po 7,1 rezultatyvaus perdavimo.

Kovo 31 dieną L. Jamesas mače su Bruklino „Nets“ komanda pelnė 24 taškus ir visų laikų rezultatyviausių NBA krepšininkų sąraše pakilo į 12 vietą (dabar jis rikiuojasi jau 11-toje vietoje).

Tuo metu „Thunder“ su R. Westbrooku taip pat iškovojo 11 pergalių ir patyrė 5 pralaimėjimus. „Trigubų dublių mašina“ vadinamas žaidėjas įmesdavo po 21,7 taško, atlikdavo po 10,6 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 8,3 kamuolio.

Kovo mėnesį R. Westbrookas atliko net 7 trigubus dublius – daugiausiai nuo 1989 metų, kuomet tokį patį rezultatą balandį pasiekė pats Michaelas Jordanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją