Teigiama, jog 47-erių metų buvusį krepšininką įsiutino įkyrus autografo prašantis asmuo ir S. Pippenas į darbą paleido kumščius.

JAV policija apklausė buvusį Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėją S. Pippeną šalia restorano Malibu mieste, žiniasklaidą informavo vietinės policijos atstovas Dave'as Thompsonas.

Po smūgio nukentėjusiajam buvo nuskeltas dantis, sumušta lūpa. Jis taip pat skundėsi galvos ir nugaros skausmais, todėl buvo nuvežtas į ligoninę.

S. Pippenui pareiški kaltinimai smulkiu chuliganizmu.

„Galvoju, kad konfliktas prasidėjo dėl noro kartu nusifotografuoti ar gauti autografą, tačiau tikslesnės informacijos neturiu“, - teigė D. Thompsonas.

S. Pippenas policijos nuovadoje išbuvo apie valandą ir po apklausos atsisakė bendrauti su žurnalistais.

Jau krepšininko karjerą baigęs S. Pippenas net šešis kartus tapo NBA čempionu, JAV rinktinės sudėtyje iškovojo du olimpinius aukso medalius 1992 ir 1996 metų vasaros olimpinėse žaidynėse. 2010 metais S. Pippenas tapo Krepšinio šlovės muziejaus nariu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)