Tiesą sakant, man šlykštu žiūrėti į jų žaidimą. Susidaro įspūdis, kad aikštėje šie žmonės yra vien tam, kad svaidytų į krepšį.
Charlesas Oakley
Kalbėdamas apie „Raptors“ rungtynių seriją su Majamio „Heat“ 52-ejų Ch. Oakley negalėjo nuslėpti pasipiktinimo dėl D.DeRozano ir K. Lowry žaidimo bei to, ką jiems aikštelėje išdarinėti leidžia vyriausiasis ekipos treneris Dwane‘as Casey.

„Jie meta per daug. Jie meta per daug ir nepataiko. Žmogau, jeigu tu nesugebi pataikyti, daryk kažką kitą. Žaisk gynyboje, perduok kamuolį. Deja, jie nemoka daryti nieko kito. Aš negaliu suvokti, ką aikštėje veikia D. DeRozanas ir K. Lowry“, – kalbėdamas su „Toronto Star“ žodžių į vatą nevyniojo Ch. Oakley.

„Tiesą sakant, man šlykštu žiūrėti į jų žaidimą. Susidaro įspūdis, kad aikštėje šie žmonės yra vien tam, kad svaidytų į krepšį. Jie tiesiog mėto ir mėto, o naudos iš to – praktiškai jokios. Aš tikrai džiaugiuosi, kad jie sugebėjo laimėti antrąsias serijos rungtynes, tačiau abejoju, kad tai pavyktų Majamyje. Jeigu viskas tęsis būtent taip, aš labai ir labai abejoju „Raptors“ galimybėmis trečiose ir ketvirtose serijos rungtynėse“, – pridūrė Ch. Oakley.

Primename, kad diskusijų dėl šių dviejų žaidėjų savanaudiškumo pastaruoju metu kyla vis daugiau ir daugiau. Tiek NBA analitikai, tiek rungtynių komentatoriai JAV stebisi, kodėl kamuolys nėra adresuojamas pastaruoju metu puikią formą demonstruojančiam Jonui Valančiūnui, o aikštelėje ir toliau leidžiama siausti D. DeRozanui ir K. Lowry.

Po trečiųjų serijos rungtynių pyktį dėl D. DeRozano ir K. Lowry žaidimo išliejo ir kita buvusi NBA žvaigždė Bruce‘as Bowenas.

„Ši komanda stringa dėl dviejų vyrukų – D. DeRozano ir K. Lowry. Jie turėtų stengtis sukurti kuo geresnes progas savo komandos draugams, o ne patys nuolat laidyti sudėtingus metimus iš vidutinio nuotolio. K. Lowry – ne toks žaidėjas, kuris vienas galėtų atvesti ekipą į pergalę.
Kai tik jie pabando žaisti per J. Valančiūną, viskas pavyksta beveik kiekvieną kartą. Jo pastangos ir kova po krepšiu atneša komandai didžiulę naudą.

Tai matėme ir šiąnakt, kai jis atkovojo 12 kamuolių. Be to, jis ir DeMarre'as Carrollas kartu pataikė 14 iš 22 metimų iš žaidimo, o jei pažiūrėtume į K. Lowry ir D. DeRozano statistiką, jie įmetė tik 16 iš 46-ių bandymų. Negalima leisti dviem žaidėjams atlikti 46 metimų! Ypač su tokiu pataikymo procentu, net jei jie ir – žvaigždės. Jie privalo dalintis kamuoliu su kitais, bandyti atlikti derinius, statyti užtvaras ir daryti visa kita, kas būna tikrame krepšinyje“, – piktinosi B. Bowenas.

„Raptors“ žaidimą puikiai iliustruoja šis K. Lowry metimas, kuriuo įžaidėjas pabandė išplėšti pergalę antrųjų rungtynių pabaigoje.

Trečiosios serijos rungtynės Majamyje vyks naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Jų pradžia – lygiai vidurnaktį Lietuvos laiku. Šiuo metu serijos iki keturių pergalių rezultatas yra lygus – 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)