Informuojama, kad 23-ejų metų 208 cm ūgio krepšininkas su Bruklino klubu pasirašė naują sutartį, kuri garantuoja jam vietą ikisezoninėje komandos treniruočių stovykloje.

Vasaros lygoje E. Mockevičius per susitikimą žaisdavo kiek mažiau nei po 11 min., pelnydavo po 5,7 taško ir atkovodavo po 3,3 atšokusio kamuolio.

Galimybių įsitivirtinti komandoje lietuvis turi nemažai, kadangi Bruklino ekipos sudėtyje yra tik du kiti aukštaūgiai – Brookas Lopezas ir Justinas Hamiltonas.

Aukštaūgis iš Lietuvos šiais metais baigė Evansvilio universitetą, o paskutiniame NCAA sezone driokstelėjo visu gražumu – vidutiniškai per 32 žaidimo minutes aukštaūgis rinko po 15,7 taško ir 14 atšokusių kamuolių. Pagal šį rodiklį 208 cm ūgio galingo stoto kuršėniškis visoje lygoje apskritai buvo nepralenkiamas.

„Jo ateitis NBA – tikrai šviesi“, – kalbėdamas su Krepšinis.lt prieš keletą dienų nė nedvejojo žaidėjo agentas Pedro Poweris.

„Daug minučių jis negavo, nes yra naujokas, o jo pozicijoje buvo jau trys NBA patirties turintys žaidėjai. Bet treneriai žino, ką Egidijus sugeba, be to, jis jau buvo pasirašęs sutartį su Bruklino ekipa, todėl vasaros lyga nebuvo skirta jo sužibėjimui“, – sakė jis, pažymėjęs, kad nepavykus susitarti su Bruklino klubu E. Mockevičius turėtų ir kitų galimybių – krepšininku domisi Memfio „Grizzlies“, Denverio „Nuggets“ ir Ouklando „Golden State Warriors“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)