Pranešama, kad 77-erių krepšinio specialistas perims Turino „Fiat“ ekipos, su kuria šį sezoną Europos taurėje du kartus žaidė Vilniaus „Lietuvos rytas“, vairą.

Per karjerą daugybę NBA klubų treniravęs ir du kartus „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandos treneriu paskirtas L. Brownas paskutinį sykį prie stipriausios pasualio lygos komandos vairo stovėjo 2010-aisiais, kai vadovavo tuometinei Šarlotės „Bobcats“ komandai.

Vėliau jis darbavosi NCAA lygoje, kur treniravo SMU universiteto krepšinio komandą.

„Fiat“ komanda šį sezoną į Italijos čempionato atkrintamąsias varžybas nepateko. Jau kurį laiką sklandė kalbos, kad į komandos trenerių darbą mėgsta kištis klubo savininkai.

Kaip praneša Krepšinis.net, šio sezono viduryje L. Browno paslaugos buvo siūlomos ir Panevėžio „Lietkabelio“ komandai, kuri tuo metu ieškojo vyriausiojo trenerio, klubą palikus Artūrui Štalbergui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)