Domantas Sabonis liko arti trigubo dublio, per 33 sužaistas minutes surinko 14 taškų (7/13 dvit., 0/2 trit.), 21 atkovotą kamuolį, 9 rezultatyvius perdavimus, perimtą kamuolį, bloką ir 5 klaidas.

Pergalę iškovojusi Indianos komanda naktį iš ketvirtadienio į penktadienį susitiks Vašingtono „Wizards“ krepšininkais, kurie šianakt 100:118 nusileido Bostono „Celtics“ ekipai.

Jei „Pacers“ sugebės triumfuoti ir šiame susitikime, jie stos į pirmojo atkrintamųjų varžybų etapo seriją iki keturių pergalių su reguliariojo sezono Rytų konferencijos nugalėtojais Filadelfijos „76ers“.

Po rungtynių tiesioginėje transliacijoje Domantas Sabonis pasidalijo mintimis apie antradienio vakaro pasirodymą su „Inside the NBA“ laidos vedėjais Ernie Johnsonu, Shaquille‘u O‘Neale‘u, Charlesu Barkley bei Kenny Smithu.

„Manau, šį mėnesį žaidžiame geriau kaip komanda. Kamuolys geriau juda, visi komandoje tai jaučia. Atvirai pasakius, turime koncentruotis į savo žaidimą, žengti į aikštę ir atiduoti visas jėgas“, – atsakė Sabonis, paklaustas, su kuo geriau kitame etape susitikti „Pacers“ ekipai: mat Indianos ir Šarlotės rungtynės baigėsi tuomet, kai dar savo susitikimą žaidė „Celtics“ ir „Wizards“.

Sh. O‘Neale‘as paklausė, ar tuo metu, kai komandoje netrūksta traumuotų krepšininkų, ar D. Sabonio užduotis – žaisti agresyviau?

„Žinoma. Kai kada prieš mane taikomos skirtingos gynybos, kartais ieškau laisvų komandos draugų, kartais pats imuosi iniciatyvos ir renku taškus“, – teigė D. Sabonis.

Indianos klubas atėjus svarbiausioms sezono kovoms sulaukė vieno pagrindinių savo lyderių Malcolmo Brogdono sugrįžimo. Iki šios nakties rungtynių su Šarlotės klubu gynėjas dėl traumos buvo praleidęs dešimt pastrarųjų „Pacers“ žaistų susitikimų.

Charlesas Barkley atkreipė dėmesį į „Pacers“ lydėjusias problemas dėl traumuotų krepšininkų, jis lietuvio paklausė, ar pasveikusių žaidėjų sugrįžimas suteikia papildomo pasitikėjimo savo jėgomis?

„Taip, manau, daugelio pasitikėjimas yra aukščiausiame lygyje šiame sezone. Tai galėjo nutikti ir anksčiau, bet dabar yra geras momentas mums. Žaidžiamos tik vienerios rungtynės, tad gali nutikti bet kas. Turime ir toliau demonstruoti komandinį žaidimą“, – teigė D. Sabonis.

Tuomet laidos vedėjas Kenny Smithas pripažino, kad tai vakaras, kuomet turi suitikti su Ch. Barkley nuomone.

„Ch. Barkley kartojo, kad tu nesi tik „Visų žvaigždžių“ savaitgalio dalyvis, bet superžvaigždė. Atvirai pasakius, šiandien su juo sutinku.

Superžvaigždė rungtynėse pasižymi ne tik vienoje statistikos kategorijoje.

Šiandien atkovojai 21 kamuolį, atlikai 9 rezultatyvius perdavimus tuomet, kai pačiam nesisekė rinkti taškų.

Šiandien tavo gynyba ir lyderystė buvo įspūdinga. Taigi, tu išsiskyrei keturiose iš penkių kategorijų. Sutinku, kad šis vyrukas yra superžvaigždė“, – teigė laidos vedėjas.

„Ačiū. Tiesiog žengiu į aikštę ir stengiuosi įvairiai padėti komandos draugams“, – kukliai ir lakoniškai į pagyras reagavo lietuvis.

Prieš mūšį su „Hornets“ šeimininkų komanda sužinojo, jog komandai nepadės dėl covid-19 prevencijos protokolo taisyklių iškritęs Carisas LeVertas. Atakuojantis gynėjas komandai nepadės ir žūtbūtinėse antrosiose rungtynėse.

Pokalbio pabaigoje D. Sabonis prisipažino, jog žinia apie iš rikiuotės iškritusį C. LaVertą jį šokiravo, tačiau komandai energijos suteikė Malcolmo Brogdono sugrįžimas.

Domantas Sabonis mače su "Hornets"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)