ESPN skelbia, kad 34-erių R. Westbrookas su „Clippers“ susitarė dėl dvejų metų ir 7,8 mln. JAV dolerių sutarties, kurią galės nutraukti po pirmojo sezono.

Tai – ženkliai mažesni pinigai nei įžaidėjas yra įpratęs. Palyginimui, vien per praėjusį sezoną jis susišlavė daugiau nei 47 mln. JAV dolerių.

Į „Clippers“ gynėjas persikėlė praėjusio sezono viduryje, kai po nuviliančio etapo „Lakers“ buvo iškeistas į Jutos „Jazz“, o ši išpirko jo kontraktą.

Naujoje komandoje R. Westbrookas spėjo fiksuoti 15,8 taško ir 7,6 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

Apsipirkimą NBA laisvųjų agentų turguje toliau tęsia Hiustono „Rockets“ – įteikė ketverių metų 80 mln. JAV dolerių vertės sutartį Dillonu Brooksui.

27-erių krepšininkas iki tol visą karjerą žaidė Memfio „Grizzlies“ komandoje, bet ši nusprendė atsisveikinti su krepšininku dėl jo elgesio.

Gynybos specialistu laikomas D. Brooksas pastaraisiais metais buvo vadinamas didžiausiu lygos blogiuku – tiek dėl savo elgesio aikštėje, tiek ir kalbų už aikštės ribų, kurias Memfio komanda vertino kaip darančias neigiamą įtaką visam klubui.

Praėjusį sezoną krepšininkas rinko po 14,3 taško ir buvo išrinktas į antrą geriausiai besiginančių žaidėjų penketą.

„Rockets“ taip pat susitarė su buvusiu žalgiriečiu, australu Jocku Landale’u. Su centru pasirašyta ketverių metų ir 32 mln. JAV dolerių sutartis, bet tik pirmieji metai yra garantuoti – po sezono ji gali būti nutraukta.

27-erių J. Landale’as praėjusį sezoną praleido Finikso „Suns“, kur per 14 minučių fiksavo 6,6 taško ir 4,1 atkovoto kamuolio vidurkius.

J. Landale’as 2019-2020 m. žaidė Kauno „Žalgiryje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją