„Žalgiris“ A grupė žengia trečias (1 pergalė/1 pralaimėjimas). „Anadolu“ kol kas pralaimėjimų nepatyrė (2/0).

„Laukia rungtynės išvykoje su grupės lyderiais. Tai komanda, kurią į savo rankas perėmė Dušanas Ivkovičius. Komandos vadovų netenkino rezultatai, todėl jie perdavė komandą į patikimas rankas. Tai labai disciplinuota komanda, su puikiais atlikėjais visose pozicijose. Ne veltui jie yra grupės lyderiai“, – teigė „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

„Gerai suburta komanda. Nėra taip, kad gerai žaidžia priekinė ar antra linija. Laukia daug darbo. Namuose jie žaidžia su dviguba energija, todėl reiks juos stabdyti nuo pat pirmų rungtynių minučių“, – prieš išvyką kalbėjo Paulius Jankūnas.

G. Krapikas pripažino, kad „Žalgiris“ tęsia pagrindinio įžaidėjo paieškas, tačiau negailėjo pagyrų jauniesiems komandos įžaidėjams.

„Jauni žaidėjai demonstruoja gerą žaidimą ir nepasimeta žaisdami su Europos grandais. Dabar varžovai į juos žiūrės ne kaip į jaunus, laikinus žaidėjus. Dabar jie pagrindiniai įžaidėjai. Abiejų jaunų įžaidėjų tobulėjimas mus tenkina. Jie dirba teisinga linkme ir tai duoda rezultatų. Jei mes ir rasime naują įžaidėją, rasime laiko pažaisti visiems. Gal kiek keisis rotacija“, – teigė G. Krapikas.

Antradienį Kauno „Žalgiris“ pasirašė rėmimo sutartį su bendrove „Utenos alus“. Buvo pasirašyta „ilgailaikė“ sutartis, tačiau sutarties detalės – laikotarpis ir sumos – nebuvo paviešintos.

„Suma reikšminga, tačiau mes nenorime jos atskleisti“, – teigė UAB „Švyturys – Utenos alus“ generalinis direktorius Rolandas Viršilas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)