Spaudos konferencijos metu pristatytas atsinaujinusios Prienų komandos logotipas. Klubo vadovai bei treneriai apžvelgė šio sezono tikslus ir viziją.

„Dar vienas istorinis įvykis mūsų klubui. Suskaičiavome, kad per 11 metų tai yra jau šeštas klubo pavadinimas, aišku, tai nėra dalykas, kuriuo didžiuojamės. Tuo pačiu, tai reiškia, kad mes randame išeitį iš visokių situacijų. Stengsimės išlaikyti šį pavadinimą kuo ilgiau, galiu pažadėti, kad šiemet mes kovosime“, – spaudos konferencijoje kalbėjo klubo direktorius Adomas Kubilius.

Komandos vadovas atskleidė šio sezono Prienų „Cbet“ biudžetą. A. Kubilius tikisi, kad šį sezoną klubui pavyks atsikratyti turimų skolų.

„Norime įrodyti, kad esame finansiškai stabilus klubas. Biudžetas bus 700 tūkst. eurų. Tai daugiausiai rajono savivaldybės bei rėmėjų lėšos“, – tikino A. Kubilius.

Kiekvienas treneris turi savo viziją. Per paskutinius kelerius metus, analizuojant Š. Jasikevičiaus darbą, nemažai iš jo išmokau. Nemažai tų žinių planuoju panaudoti ir Prienuose. Stengsimės būti kuo geresni gynyboje ir agresyvūs puolime.
Mantas Šernius

Pasidžiaugdamas tarpsezonio komandos veikla Prienų „Cbet“ komandos prezidentas Vidmantas Žiemelis iškėlė komandai tikslą klubui įsibrauti į geriausių lygos ketvertuką.

„Tikimės pergalių, linkiu treneriui būti tarp stipriausiųjų“, – kalbėjo V. Žiemelis.

Šiemet komandoje nebeliks ilgamečio ekipos stratego Virginijaus Šeškaus. Jo vietą užims „Žalgirio“ dubleriams praeitame sezone vadovavęs Mantas Šernius.

„Malonu atvažiuoti į Prienus ir būti pasitiktam šiltais žodžiais. Klubas turi gerą istoriją, turi pagarbą. Stengsiuosi nenuvilti komandos vadovų ir sirgalių. Kaip komanda sieksime būti tvirta, kovoti iki galo ir siekti kuo aukščiau, tikimės, netolimoje ateityje žaisti finale“, – sakė M. Šernius.

Komanda šį sezoną turės visiškai naują veidą. Iš praeitų metų sudėties liko vienintelis žaidėjas – ir šiemet kapitonu tapsiantis Mindaugas Lukauskis.

„Laukia nemažai iššūkių, reikės įdėti daug darbo. Klubo vadovai vasarą padirbėjo iš peties, todėl mes turėsime irgi padirbėti iš peties, laukia įdomus sezonas“, – spaudos konferencijoje kalbėjo M. Lukauskis.

Be jo, komandos sudėtyje yra „Žalgirio“ skolinami Lukas Uleckas, Arnas Velička bei šiemet įsigytas prancūzas Tomas Digbeu.

Taip pat jau pasirašytos sutartys su Vaidu Čepukaičiu, Karoliu Guščiku, Ernestu Mankausku bei dviem legionieriais olandu Devonu Van Oostrumu bei amerikiečiu Skylaru Spenceriu.

Vyriausiasis treneris Mantas Šernius atskleidė, kad komanda dairosi dar bent vieno žaidėjo.

„Pirmiausia yra pasirašomos sutartys su jaunais žaidėjais. Tikimės juos kuo ilgiau išlaikyti, bet jei jie šoks aukštai, nebus lengva tai padaryti. Tai krepšinio dalis, mūsų darbas yra padaryti taip, kad jie liktų čia ir atstovautų miestui.

Kiekvienas treneris turi savo viziją. Per paskutinius kelerius metus, analizuojant Š. Jasikevičiaus darbą, nemažai iš jo išmokau. Nemažai tų žinių planuoju panaudoti ir Prienuose. Stengsimės būti kuo geresni gynyboje ir agresyvūs puolime“, – būsimo sezono komandos žaidimo braižą apibūdino M. Šernius.

Numatoma, kad vienas iš M. Šerniaus asistentų trenerių štabe bus Dainius Šalenga. Taip pat iš praėjusio sezono liks Marius Leonavičius, fizinio rengimo treneris Lukas Dzimidas ir gydytojas Robertas Narkus.

Šiemet komanda tenkinsis žaidimu tik vietiniame čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)