Lietuvos ekipoje per šias rungtynes arti trigubo dublio buvo Daugilė Šarauskaitė. Aukštaūgė pelnė 17 taškų, atkovojo 10 kamuolių ir blokavo net 8 varžovių metimus. Dalia Belickaitė pridėjo 15 taškų, Roberta Mizgerytė - 12, Justina Kraujūnaitė - 8, Šarūnė Melinauskaitė - 5, Austėja Širšinaitytė - 4, Ieva Černiauskaitė - 3, Evelina Mauraitė, Urtė Bukauskaitė ir Akvilė Vitunskaitė - po 2.

Penktadienį 18 val. Panevėžio „Cido“ arenoje komandos susitiks dar kartą. Įėjimas į rungtynes - nemokamas.

Pasaulio 19-mečių merginų čempionatas liepos 18-28 dienomis vyks Panevėžyje ir Klaipėdoje. Lietuvos krepšininkės pirmojo ir antrojo etapo mačus žais Panevėžyje. Aukštaitijos sostinės krepšinio gerbėjai savo mieste taip pat galės išvysti rungtyniaujančias JAV, Prancūzijos, Olandijos, Kanados, Kinijos, Senegalo ir Malio komandas. Klaipėdoje grumsis Rusijos, Serbijos, Brazilijos, Korėjos, Australijos, Ispanijos, Argentinos ir Japonijos ekipos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)