„Trakų“ namų arenai nuo to laiko, kai jie atėjo į NKL, buvo duotas dvejų metų terminas susitvarkyti salę iki minimalių reikalavimų atitikimo. Šių metų pavasarį terminas baigėsi ir klubas buvo priverstas ieškoti naujos namų arenos. Deja, naujos arenos laiku rasti nepavyko, nors NKL vykdomasis komitetas klubui buvo davęs papildomai laiko pateikti reikiamą informaciją dėl salės ir kitų reikalavimų“, - sakė NKL vykdantysis direktorius Giedrius Grybauskas.

NKL čempionato formatas bus lygiai toks pats, koks buvo pernai. Pirmame etape ekipos tarpusavyje sužais po dvejas rungtynes, iš viso - 26 mačus.

Po to ekipos, pagal vietas pirmame etape, skils į dvi grupes po 7 komandas ir žais tarpusavyje.

Atkrintamos varžybos taip pat vyks analogiškai - keturios stipriausios komandos iš karto pateks į ketvirtfinalius, o aštuntfinaliuose varžysis 5-7 vietas pirmoje grupėje ir 1-5 vietas antroje grupėje užėmusios ekipos.

NKL reguliarus sezonas prasidės spalio 1 dieną Palangoje, kur vietos „Palanga“ priims Šakių „Vytį“. Spalio 2-ą startuos visos kitos NKL komandos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją