33-ejų metų taikliarankė per 23 minutes sušveitė 21 tašką ir vedė Buržo „Basket“ (3-0) į trečią pergalę iš eilės – šį kartą 93:59 (26:11, 24:11, 27:17, 16:20) buvo sutriuškinta „BBC Grengewald“ (0-3) ekipa iš Liuksemburgo.

Į šeimininkių starto penketą patekusi K. Nacickaitė pataikė vis 3 mestus dvitaškius ir 5 tritaškius iš 9-ių bei buvo rezultatyviausia rungtynių žaidėja.

Kamilei pritrūko tik poros taškų, kad pagerintų asmeninį šio sezono rekordą – pirmame ture jį atseikėjo 23 taškus į Antalijos atstovių krepšį.

Buržo krepšininkės tvirtai pirmauja H grupėje.

Tiesa, puikią formą demonstruojanti K. Nacickaitė pasiprašė nebūti kviečiama į artimiausią Europos čempionato atrankos langą padėti Lietuvos rinktinei.

Primename, kad taip pat Europos taurės turnyre kovojanti Vilniaus „Kibirkštis“ (1-2) šią savaitę patyrė antrą nesėkmę C grupėje, kai „Jeep“ arenoje 57:87 rimčiau nepasipriešino Stambulo „Galatasaray“ (3-0) pajėgoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją