Paskutinėse rungtynėse vienas iš MRU ekipos lyderių Osvaldas Olisevičius pelnė net 36 taškus.

Jis pagerino šio LSKL sezono rezultatyvumo rekordą iki tols priklausiusį LEU krepšininkui Dariui Tarvydui (35 taškai per rungtynes).

O. Olisevičius sutiko pasidalinti mintimis apie rungtynes.

- Osvaldai, paskutinėse rungtynėse prieš LEU pelnei 36 taškus. Kaip vertini savo pasirodymą?

- Sužaidžiau tikrai neblogai. Gerai pataikiau iš visų pozicijų, krito tiek tritaškiai, tiek ir dvitaškiai. Komandos draugai matė, kad šiandien „mano diena“. Tikiuosi, kad tai ne paskutinis toks rezultatyvus pasirodymas

- Darius Tarvydas pelnė 33 taškus, kaip sekėsi komandai stabdyti LEU lyderį?

- Sunkiai, Darius yra tikrai aukšto lygio žaidėjas. Per rungtynes jam nekrito tritaškiai, galima sakyti, kad tai mūsų gynybos nuopelnas. Tačiau tekdavo jį bauduoti, o baudas jis mėtė be klaidų.

- Per pirmą rungtynių pusę susikrovėte nemažą pranašumą, tačiau gale jis ištirpo.

- Antroje rungtynių pusėje atsipalaidavome, buvome susikrovę solidų pranašumą ir galvojome, kad bus lengva pergalė, tačiau dar kartą įsitikinome, kad su visomis komandomis reikia žaisti iki galo. Šį sezoną LEU demonstruoja tikrai gerą žaidimą, galbūt iki galo neįvertinome varžovo, tai bus pamoka mums ateityje.

- Ar nėra sunku suderinti mokslą ir profesionalų krepšinį? Juk tau tenka žaisti ne tik už MRU komandą, bet ir KK „Trakai“ gretose.

- Žinoma, kad sunku! Džiaugiuosi, kad MRU leidžia suderinti mokslą ir profesionalų sportą, galbūt dėstytojai kartais žiūri atlaidžiau, bet mokytis turime kaip ir visi studentai (šypsosi).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją