Šie sprendimai patvirtinti Barselonoje vykusiame Eurolygos akcininkų ir vadovų susirinkime.

Praėjusią vasarą P. Motiejūnas Eurolygos vadovu buvo paskirtas vieneriems metams, o dabar sulauks ilgalaikės sutarties ir pratęs darbus.

Tikėtasi, kad trečiadienį bus oficialiai paskelbta naujienų ir apie Eurolygą norintį papildyti Dubajaus (Jungtiniai Arabų Emyratai) klubą ar ateities finalo ketverto turnyrų šeimininkus.

Bet išplatintame pranešime tik abstrakčiai kalbama apie aptartus lygos plėtros planus bei žvalgomas naujas rinkas.

Jokių žinių nenuskambėjo ir dėl derybų, vykstančių tarp Eurolygos ir Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA). Neoficialiais duomenimis, ieškoma būdų nuo 2025-2026 metų sezono sujungti Europos taurės ir Čempionų lygos turnyrus.

Primename, kad P. Motiejūnas dėl Eurolygos direktoriaus kėdės paliko Kauno „Žalgirio“ vadovo postą, tačiau tebėra pagrindinis klubo akcininkas.

Anksčiau jis teigė, jog akcijas perims naujasis „Žalgirio“ direktorius Paulius Jankūnas, o sandoris esą turėtų būti užbaigtas sausį ar vasarį. Vis dėlto iki šiol oficialiai jokių permainų nėra įvykę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją