Dubajaus ekipa debiutuoti Balkanų šalis vienijančioje ABA lygoje turėtų jau kitą sezoną. Arabai mainais įsipareigojo trejus metus skirti lygos reikmėms maždaug po 2,5 mln. eurų.

Tai buvo viena iš sąlygų Dubajui norint prisijungti prie Eurolygos.

„Visi mūsų klubai žaidžia dar ir nacionalinėse pirmenybėse. Sąlygos turi būti lygios visiems, todėl įspėjome juos, kad taip pat turėtų dalyvauti dar viename turnyre – tai bus ABA lyga“, – interviu „Skweek“ komentavo P. Motiejūnas.

Nors būta prieštaringų pranešimų, Eurolygos vykdančiojo direktoriaus iš Lietuvos teigimu, įkelti koją tiesiai į prestižinį turnyrą Dubajaus komanda nepretenduoja – pirma turės apšilti dukterinėse varžybose.

„Pabandykite įšokti į traukinį, važiuojantį 120 km per valandą greičiu. Taip atrodytų Eurolyga iš visiškai naujos struktūros, naujos komandos perspektyvos.

Būtų labai rizikinga, o mes tą riziką norime minimalizuoti, vertindami savo prekės ženklą ir turimą įvaizdį. Todėl pasiūlėme tarpinę stotelę – Europos taurės turnyrą. Kalbame apie šansą įrodyti savo galimybes pirmiausia šiose varžybose“, – aiškino P. Motiejūnas.

Jokių konkretesnių kito Dubajaus klubo žingsnio finansinių detalių ar terminų jis kol kas nepateikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją