Anot puolėjo, savaitės pradžioje jį pasiekė žinia, jog balandžio pradžioje bus atnaujintas Kinijos čempionatas.

214 cm ūgio Šanchajaus „Sharks“ puolėjo teigimu, situacija jį nustebino, tačiau į Kiniją vykti privalo.

„Situacija tokia susidariusi, kad (užsikrėtusiųjų koronavirusu) skaičiai žymiai mažesni, tad, manyčiau, kad pagal esamą situaciją, ten yra žymiai saugiau negu čia.

Su treneriu juokavome, kad dėl koronaviruso bėgome iš Kinijos į Europą, dabar bėgame iš Europos į Kiniją.

Situacija valdoma, sezonas bus pratęstas balandžio pradžioje, 1-6 dienomis paskelbs tikslią datą.

Grįšime, dvi savaites būsime karantinuoti, o po to tęsime pasiruošimą sezonui. Kaip ir priklauso, klubas pranešė, kad situacija yra valdoma, viskas yra proto ribose, užsikrėtusių nėra tiek daug, visa ta padėtis, kaip ir sakiau, yra daugmaž valdoma, tad su tokia nuotaika ir skrendame“, – LNK televizijai kalbėjo D. Motiejūnas.

Antradienį ZIP FM studijoje svečiavęsis Lietuvos krepšinio rinktinės aukštaūgis atskleidė, kad nutraukus CBA čempionatą juo domėjosi ne vienas NBA klubas, turėjo pasiūlymų ir iš Europos.

„Pasiūlymų buvo. Finikso „Suns“, Minesotos „Timberwolves“, Europoje – Tel Avivo „Maccabi“ ir dar kelios komandos. Dėmesio gavau, bet skambutis baigdavosi tuo, kad turiu kontraktą ir nelabai kažką galiu padaryti“, – teigė D. Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)