35 metų C. Parker ir A. Petrakova atšventė vestuves prieš dvejus metus privačioje ceremonijoje kartu su šeima ir draugais.

JAV moterų krepšinio žvaigždė pastarąją parą internete tapo itin populiari, kai socialiniuose tinkluose paskelbė apie besilaukiančią savo žmoną.

„Mano širdis tiesiog sprogsta, – rašė C. Parker „Instagram“ paskyroje. – Verkiau tarsi vaikais. Ši kelionė nebuvo lengva. Didžiuojuosi mūsų pora ir ką mes sukūrėme, kuo tapome kartu augdamos poroje tiek individualiai, tiek abi. Ačiū, kad myli Lailaa kaip savo nuosavą dukrą“.

Lailaa yra 12-metė C. Parker dukra, kuri kitais metais turės ir seserį. C. Parker teigė, kad ji visuomet svajojo apie šeimą ir Lailaa tiesiog netveria savo kailyje, kad taps vyresne sese.

Lailaa gimė praėjus metams po to, kai C. Parker WNBA naujokių biržoje buvo pakviesta pirmuoju šaukimu Los Anždelo „Sparks“ ekipos. Lailaa augo šalia beveik visą savo mamos WNBA karjerą.

C. Parker šiais metais pateko į NBA 2K žaidimo viršelį, o grįžusi į Čikagos „Sky“ komandą laimėjo antrą savo WNBA čempionės titulą.

37 metų A. Petrakova buvo Rusijos krepšinio rinktinės, kuri 2012 metų Londono olimpinėse žaidynėse užėmė 4-ą vietą, narė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)