Donato Motiejūno atstovaujama „Monaco“ komanda ir kitą 2022-2023 metų sezoną vadovausis S. Obradovičiaus braižomais deriniais. Apie tai pranešė 53-ejų metų serbo agentas.

S. Obradovičius prie Monako ekipos vairo stojo praėjusių metų gruodį, kai pakeitė specialistą iš Juodkalnijos Zvezdaną Mitrovičių.

Naujojo stratego vedami „Monaco“ žaidėjai užsitikrino vietą Eurolygos atkrintamosiose varžybose, o taip pat galimybę varžytis prestižiškiausiame Senojo žemyno klubiniame turnyre kitą sezoną.

Prancūzijos čempionate „Monaco“ dalijasi 1-2 vietas su „Metropolitans 92“ komanda – turi po 19 pergalių ir 7 pralaimėjimus.

Su S. Obradovičiumi Monako ekipa laimėjo 26 iš 36 rungtynių.

Paskutines reguliaraus Eurolygos sezono rungtynes „Monaco“ žais penktadienį su Berlyno ALBA. Atkrintamosios varžybos prasidės balandžio 19 dieną, komandos žais iki 3 pergalių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją