Tokia rokiruotė taptų įmanoma, jeigu 28-erių bulgaras persikeltų į NBA ir taptų Domanto Sabonio bendraklubiu Sakramento „Kings“ – būtent šiai ekipai priklauso teisės į S. Vezenkovą.

„Kings“ ir bulgaro sprendimo laukiama artimiausiu metu, o persikėlimo galimybė numatyta iki liepos 15 d.

Sakramento ekipa jau kurį laiką atidžiai stebi S. Vezenkovą – bulgaras arti persikėlimo į NBA buvo jau praėjusią vasarą, o praėjusį sezoną dar labiau sustiprino savo pozicijas.

Eurolygoje jis rinko po 17,6 taško, 6,8 atkovoto kamuolio ir 21,5 naudingumo balo vidurkius, o „Olympiakos“ pasiekė turnyro finalą.

Eurohoops praneša, kad S. Vezenkovo išvykimo atveju Pirėjo ekipa taikysis į N. Mirotičių – kalbos tarp abiejų pusių jau prasidėjo, o į „Olympiakos“ kreipėsi pats krepšininkas.

32-ejų N. Mirotičius dar turėjo dvejus metus galiojančią sutartį su „Barcelona“, bet tapo per didele finansine našta diržus veržiančiam katalonų klubui.

Puolėjas praleido praėjusios sezono pradžią, o Eurolygoje galiausiai fiksavo 15,4 taško ir 4,3 atkovoto kamuolio vidurkius. Sezoną jis užbaigė tapdamas Ispanijos čempionu ir naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Kiek anksčiau buvo kalbama, kad N. Mirotičius yra arti susitarimo su Milano „Olimpia“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją