Italijos dienraštis „Corriere della Sera“ skelbia, kad „Olimpia“ ir 32-ejų N. Mirotičius kalbasi dėl trejų metų sutarties, pagal formulę „2+1“. Per sezoną puolėjas uždirbtų 2,5 mln. eurų.

„Olimpia“ – bene paskutinė kandidatė įsigyti N. Mirotičių. Krepšininkas kiek anksčiau pareiškė, kad nežais nė vienoje Belgrado komandoje, nors jau buvo labai arti susitarimo su „Partizan“, o derybos su Pirėjo „Olympiacos“, Atėnų „Panathinaikos“ ir „Monaco“ žlugo.

„Corriere della Sera“ vis tik prideda, kad N. Mirotičius dar domina Madrido „Real“, taip pat yra tikimybė, kad jis grįžtų į NBA.

N. Mirotičius keturis sezonus praleido „Barcelonos“ klube, tačiau dabar santykius aiškinasi teisme. Praėjusį sezoną Eurolygoje jis pelnė po 15,4 taško, atkovojo 4,3 kamuolio ir atliko 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Savo ruožtu jau dešimt naujokų turinti Atėnų „Panathinaikos“ stabdyti nesiruošia – Graikijos naujienų puslapis SDNA praneša, kad Mariaus Grigonio komanda domisi ukrainiečiu Svi Mykhailiuku.

26-erių puolėjas paskutinius penkerius metus žaidė NBA – šis prioritetą teikia likimui čia, tačiau neatmeta galimybės grįžti į Europą.

Praėjusį sezoną S. Mykhailiukas buvo išmainytas iš Niujorko „Knicks“ į Šarlotės „Hornets“ ir per 32 mačus fiksavo 6,9 taško vidurkį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją