Vienu metu atrodė beveik garantuota, kad „Barcelonai“ nereikalingu tapęs N. Mirotičius persikels į „Partizan“ – buvo susitarta dėl trejų metų sutarties, bet galiausiai derybos žlugo.

Apie to priežastis kiek anksčiau savo „Instagram“ paskyroje rašė pats 32-ejų puolėjas.

„Kai viešąją erdvę pasiekė žinios apie mano kalbas su „Partizan“ klubu, mane užplūdo grasinimai ir įžeidinėjimai, kurie mane labai suglumino ir net išgąsdino. Aš nenoriu būti žmogus, kuris sukiršina didelę masę žmonių tarpusavyje, ypač dėl tokio dalyko kaip krepšinis. Dėl savęs ir mano šeimos saugumo, aš nusprendžiau, kad nenoriu gyventi ir žaisti tokioje atmosferoje", – tada rašė jis.

Apie šią istoriją dabar prabilo ir Ž. Obradovičius.

„Po kelių pokalbių su manimi ir vadovybe jis paskambino ir pasakė, kad tikrai atvyksta į „Partizan“. Tereikėjo išspręsti reikalus su „Barcelona“. Per šį laikotarpį tęsėme pokalbius. Nikola yra labai mandagus vyrukas, tad visi pokalbiai buvo malonūs ir vyko sklandžiai. Bendravome apie komandos būrimą, kokius žaidėjus norėjome pasikviesti, kaip planuojame žaisti – jis buvo susidomėjęs kiekviena detale.

Tokie pokalbiai truko dvi savaites ir tada jis pasakė, kad negali atvykti. Pasiteiravome kodėl, o jis atsakė, kad viskas dėl spaudimo. Atsakiau, kad mes visi jį patiriame, tai dalis darbo – įžeidinėjimai, lūkesčiai, grasinimai. Bet niekas dėl to nėra nukentėjęs. Maniau, kad jis gali su tuo susidoroti. Tada jis pasakė, kad sulaukė keleto skambučių, kurie ir privertė atsitraukti. Jis nepasakė vardų, bet atskleidė, kad skambino politikai ir bažnyčios atstovai“, – „Nedeljnik" sakė treneris.

208 cm ūgio krepšininkas galiausiai sukirto rankomis su Milano „Olimpia“.

Praėjusį sezoną Eurolygoje N. Mirotičius per 25 minutes vidutiniškai pelnydavo 15,4 taško, sugriebdavo 4,3 kamuolio ir atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją