Tiesa, jį tuometis ekipos savininkas Vladimiras Romanovas dar 2010-ųjų gruodį laimėjus penkerias iš aštuonerių Eurolygos rungtynių netikėtai nusprendė atleisti iš pareigų. „Žalgirio“ vairą tada perėmė Rimantas Grigas, bet jo vadovaujami žalgiriečiai, nors ir pateko į TOP-16 etapą, tą sezoną pralaimėjo septynis iš aštuonių likusių mačų.

A. Petrovičiui prieš pusantrų metų buvo diagnozuota sunki nervų sistemos liga šoninė amiotrofinė sklerozė (ŠAS). Per paskutinius šešis mėnesius trenerio būklė nuolat blogėjo ir trečiadienį jo gyvybė užgeso.

Paskutine A. Petrovičiaus karjeros stotele buvo Kazanės „Uniks“ klubas, kuriame serbas dirbo 2012-2013 m.

Prieš tai jis treniravo Mariupolio „Azovmaš“, Belgrado „Crveną Zvezdą“, FMP ir „Radničkį“, Rostovo „Lokomotiv“ ir Vršaco „Hemofarm“ komandas.

Vladimiras Romanovas ir Aco Petrovičius

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)