Virginijaus Šeškaus auklėtiniai grupėje užėmė pirmą vietą (4/2) ir garantavo sau kelialapį į antrą etapą. Pergalėmis su jonaviškiais susilyginę vokiečiai dėl prastesnio taškų santykio tarpusavio akistatose liko antri bei turės laukti, kuo baigsis kovos kitose grupėse.

Pirmą tarpusavio mačą „Cbet“ lapkričio pradžioje namuose laimėjo 84:56, tad antradienį lietuvius tenkino pralaimėjimas ne didesniu nei 19 taškų skirtumu.

Vis dėlto svečiai prastai pradėjo rungtynes ir pirmoje jų dalyje žaidė su likimu – deficitas buvo pasiekęs 16 taškų.

„Cbet“ pakako vieno sėkmingo trečiojo ketvirčio, kuomet pavyko beveik pasivyti „Seawolves“. Ir nors mačo pabaigoje šeimininkai vėl žaidė geriau, apie reikiamą persvarą galėjo tik pasvajoti.

Lietuvos ekipai kojos nepakišo net 23 klaidos, o jos gretose išsiskyrė 21 tašką sukaupęs gynėjas Ivanas Gandia.

Antras pagal rezultatyvumą Strahinja Micovičius (17 tšk.) visas rungtynes žaidė be keitimų – V. Šeškus vertėsi vos aštuonių krepšininkų rotacija, į kurią teko įtraukti ir 19-metį Dastiną Morkūną.

Į antrą ketvirto pagal pajėgumą žemyno turnyro etapą iškops dešimties grupių nugalėtojai ir šešios geriausios antrąsias vietas užimsiančios komandos. Kautynės dėl FIBA Europos taurės tęsis nuo gruodžio 6 d.

„Seawolves“: Derrickas Alstonas ir Chevezas Goodwinas (11 atk. kam.) – po 15, Ericas Lockettas ir Tyleris Nelsonas – po 14;

„Cbet“: Ivanas Gandia 21, Strahinja Micovičius 17, Michaelas Hughesas ir Lukas Kreišmontas (7 atk. kam., 6 rez. perd.) – po 12, Edvinas Šeškus 11;


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją