Jau daugiau nei prieš mėnesį, lapkričio 12-ąją, Niujorko „Knicks“ klubo atleistas puolėjas buvo pakviestas į laidą pasikalbti apie savo ateitį ir temą, kuri pastarąją savaitę itin išgarsino Lietuvą už Atlanto.

28-erių sportininkas pasidalino savo nuomone apie Prienų-Birštono „Vytauto“ skandalinguosius naujokus LiAngelo bei LaMelo Ballus ir jų tėvą LaVarą, garsėjantį kontroversiškais pasisakymais.

„Ką vidutinis Lietuvos žmogus mano apie LaVarą Ballą? Jūs juk esate kuklūs ir sunkiai dirbantys žmonės, todėl neatrodo, kad ši šalis tinkama LaVarui“, – krepšininko paklausė laidos vedėjas.

M. Kuzminskas teigė, jog tokio žmogaus pasirodymas šalyje Lietuvai gali būti labai naudingas.

„Mes, lietuviai, esame labai konservatyvūs. Nesame atviri, daug ko nepasakome ir pasiliekame tai sau. Žinoma, LaVaras yra visiškai kitoks.

Galbūt LaVaras pakeis lietuvius į gerąją pusę, nes daugelis mano, jog mes esame pernelyg konservatyvūs“, – kalbėjo M. Kuzminskas.

LaVaro Ballo sūnūs devyniolikmetis LiAngelo ir šešiolikmetis LaMelo turėtų rungtyniauti Prienuose iki šio sezono pabaigos.

Numatoma, kad į Lietuvą amerikiečiai atvyks sausio 4-ąją, o debiutines rungtynes žais sausio 9-ąją prieš Minsko „Cmoki“.

Is Lithuania ready for LaVar? Former Knick Mindaugas Kuzminskas dishes on Ball's decision to send his sons overseas https://t.co/vP6MR5YSo8 pic.twitter.com/Lr5T5HCIaX
— The Crossover (@TheCrossover) December 15, 2017

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)