Sh. Larkinas po grupės rungtynių su Gruzija išvyko į Turkiją, kur dėl gautos rankos traumos jis atliko išsamius tyrimus.

Galiausiai paaiškėjo, kad natūralizuotas amerikiečių įžaidėjas toliau žaisti negalės.

„Trauma labai rimta. Shane'as sakė, kad jis net negali laikyti rankoje kamuolio. Susižeidė jis susidūrimo rungtynėse su Juodkalnija metu. Kaip parodė rentgeno duomenys, operacija čia neišvengiama. Jis sakė, kad vis tiek labai nori žaisti, tačiau negali be skausmo laikyti kamuolio“, – turkų žiniasklaidai sakė E. Atamanas.

Dėl rankos vidurinio ir bevardžio piršto traumos krepšininkui teks iškęsti operaciją, o apskritai grįžti į aikštę jis galės maždaug po dviejų mėnesių.

Europos čempionate Sh. Larkinas vidutiniškai per rungtynes pelnė 9,2 taško, atliko 7 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 3,6 kamuolio, perėmė 1,4 kamuolio ir rinko 13,6 naudingumo balo.

Šeštadienį Berlyne startuoja „Eurobasket 2022“ atkrintamosios kovos. Lietuvos rinktinė 21.45 val. dėl patekimo į ketvirtfinalį žais su Ispanija.

Visos Europos čempionato aštuntfinalio poros:

Šeštadienis

13 val. Turkija – Prancūzija
15.45 val. Slovėnija – Belgija
19 val. Vokietija – Juodkalnija
21. 45 val. Lietuva – Ispanija

Sekmadienis

13 val. Ukraina – Lenkija
15.45 val. Suomija – Kroatija
19 val. Serbija – Italija
21.45 val. Graikija – Čekija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją