Italijos klubas pranešė, kad N. Mirotičius nežais mažiausiai šešias savaites. Aukštaūgis turi bėdų su Achilu, kurio traumą ilgai gydėsi praėjusio sezono starte. Dabar 32-ejų puolėjas atliks reabilitaciją, po kurios iš naujo bus įvertintos jo galimybės grįžti į aikštę.

Šį sezoną Eurolygoje N. Mirotičius fiksavo 17,6 taško, 6,2 atkovoto kamuolio ir 19,6 naudingumo balų statistiką.

Mažiausiai tris savaites Milano komanda neturės ir M. Lo, kuris patyrė šlaunies traumą. Praėjus šiam laikotarpiui bus iš naujo įvertintos 30-mečio vokiečio galimybės žaisti.

Pastaruoju metu pagrindiniu „Olimpia“ įžaidėjus tapęs gynėjas Eurolygoje rinko po 9,9 taško ir atlikdavo 3,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šį sezoną dizaineriai ir vėl neišnaudoja savo potencialo – Eurolygoje žengia vos 16-oje vietoje, pasiekę 4 pergales per 13 turų. Ettore Messina auklėtiniai stringa ir Italijoje, kur užimama vos 8-a pozicija, per 11 turų laimėjus šešiskart.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją