„Jeigu ne Stambulo „Anadolu Efes“ žaidėjas Shane‘as Larkinas, tai tada geriausias Eurolygos žaidėjas esu aš, – paklaustas apie geriausius šių metų žaidėjus pasakojo M. James, – Vienintelis, kurį galėtum palyginti su manimi, – Nikola Mirotičius iš „Barcelona“ klubo, ir, matant, kokią komandą jie turi, neatrodo įspūdinga, ką jie pasiekė. Manau, kad mūsų geriausias žaidėjas gavo traumą trečiame sezono mače ir po to žmonėms atrodė, kad mes neatrodysime gerai. Bet mes nesustojome – laimėjome Barselonoje, įveikėme Madridą, „Efes“ išvykoje, man rodos, išvykoje jų niekas nebuvo įveikęs, o mes – įveikėme. Tad, jeigu ne Sh. Larkinas, tada – aš, bet, manau, kad Sh. Larkinas – naudingiausias“.

M. Kuzminskui laidoje „Iš rūbinės“ paklausus apie jo ateitį CSKA komandoje, amerikietis sakė, kad bus laisvasis agentas.

„Mano sutartis po šio sezono baigsis. O tada, kai Eurolyga oficialiai praneš, kad sezonas baigtas, aš būsiu laisvas agentas, – sakė M. Jamesas. – Ateityje norėčiau žaisti „Monaco“ klube. Nors jie nežaidžia Eurolygoje, girdėjau, kad ten gražu. Ten norėčiau žaisti karjeros pabaigoje, kai nebebūsiu toks geras.“

O ar M. Jamesas tiki, kad šis sezonas bus pratęstas? „Ar manau, kad reiktų tęsti? Ne. Bet, ar tęsime? Gal. Manau, kad būtų kvaila pratęsti, bet čia ne aš sprendžiu. Jeigu pratęsime, aš daug skųsiuosi, nes manau, kad susitarimai grįžti – nesąmonė, – rėžė M.James, – Ir jeigu kas nors susirgs komandoje, kas tada? Per daug dalykų, kurie gali susijaukti, jeigu bandysime pabaigti sezoną“.

Kiekvieną penktadienį per Delfi TV M. Kuzminskas kalbins įdomiausius krepšinio žmones – krepšininkus iš visos planetos, buvusius bendraklubius ir varžovus, trenerius, teisėjus, vadybininkus, agentus bei šokėjas. Jau šį penktadienį, 18.30 val., per Delfi TV M. Jamesas pasakojimas apie nepavykusią karjerą NBA, žaidimą stipriausiuose Europos klubuose, Italijos, Graikijos ir Maskvos palyginimas, santykius su Lietuva ir daug kitų istorijų – naujoje laidoje „Iš rūbinės“.

Mindaugas Kuzminskas, Mike'as Jamesas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)