Šį trofėjų „Anadolu Efes“ iškovojo jau dvyliktą kartą klubo istorijoje, taip pagerindami sau patiems iki šiol priklausiusį turnyro rekordą. Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė 22 taškus pelnęs kroatas Krunoslavas Simonas, o buvęs žalgirietis Vasilje Micičius pridėjo 16 taškų, 5 atkovotus kamuolius ir 9 rezultatyvius perdavimus.

Likus mažiau nei trims minutėms iki susitikimo pabaigos „Fenerbahče“ atsiliko 70:73, tačiau kelią intriguojančiam finišui užkirto taiklūs Bryanto Dunstono ir Simono tritaškiai. Paskutiniuosius taškus „Fenerbahče“ komandai pelnė Kostas Sloukas ir Nando de Colo.

Pastarasis krepšininkas po bronzos medaliais vainikuoto Prancūzijos rinktinės žygio pasaulio krepšinio čempionate šio turnyro finale pasižymėoj tik 4 taškais. Pralaimėjusieji šioje dvikovoje vertėsi be Jano Vesely ir Joffrey Lauvergne'o.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)