V. Micičius pusfinalyje į Stambulo „Fenerbahče“ krepšį įmetė 25 taškus ir kartu su 30 taškų pelniusiu Shane'u Larkinu išvedė „Anadolu Efes“ į finalą, kuriame sekmadienį susitiks su Maskvos CSKA.

Serbas po pergalės prisiminė pernai „Fenerbahče“ ekipai pralaimėtą pusfinalį ginant Kauno „Žalgirio“ garbę bei teigė, jog ši nesėkmė leido jam daug išmokti.

25-erių įžaidėjas taip pat sulaukė klausimo dėl galimos ateities NBA lygoje, tačiau pats atletas teigė, jog ruošiasi toliau rungtyniauti Eurolygoje, nes po vieno sėkmingo sezono keltis už Atlanto būtų per anksti.

Vis dėlto Eurolygos finalo ketvertą stebintis San Antonijaus „Spurs“ vyriausiojo trenerio Greggo Popovichiaus asistentas Ettore Messina pareiškė, jog V. Micičius pritaptų NBA.

Italas atskleidė, jog ne kartą yra kalbėjęs apie buvusį žalgirietį su pačiu G. Popovichiumi. Treneriai sutarė, kad V. Micičius tiktų „Spurs“ žaidimo schemoms.

„Jei tai priklausytų nuo manęs, labai norėčiau pamatyti Vasilije San Antonijuje. Su Greggu kelis kartus kalbėjome apie jį, gynėjų tandemas, kurį jis sudaro su Larkinu – pavyzdinis.

Tiesa, aš nežinau, ar jis kelsis į NBA. Mes patys tikrai nekontaktavome su jo agentu. Aš tik sakau savo asmeninę nuomonę“, – kalbėjo „Spurs“ trenerių štabo narys.

Stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje teisės į V. Micičių priklauso Filadelfijos „76ers“ komandai, kuri 2014 metų naujokų biržoje pasirinko jį 52-uoju šaukimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)