„Tai yra akibrokštas ne tik Mažeikių krepšinio klubui, bet ir visai miesto bei šalies krepšinio bendruomenei. LKL klubai nusprendė neįsileisti stipraus varžovo ir pažeidė 2011 metų Lietuvos krepšinio federacijos priimtą Lygų piramidės principą, kada žemesnės lygos laimėtojas pereina į aukštesnę lygą ir atvirkščiai.

Susidariusi situacija kelią didelį nerimą dėl skaidrumo ir interesų konflikto Lietuvos krepšinyje. Maža to, pagal dabar galiojančią tvarką NKL neprivalo automatiškai priimti Mažeikių komandos atgal į lygą. O tai reiškia, kad komanda šiuo metu lieka Lietuvos krepšinio užribyje“, - sakė KK „Mažeikiai“ vadovas Giedrius Petrulevičius.

Penktadienį „Mažeikiai“ kviečia žiniasklaidos atstovus atvykti į specialią spaudos konferenciją aptarti susidariusią ir precedento Lietuvos sporte neturinčią padėtį.

Konferencijoje dalyvaus KK „Mažeikiai“ vadovybė, treneriai, žaidėjai, Mažeikių rajono savivaldybės vicemerė Sigutė Bernotienė, miesto bendruomenės atstovai ir komandos aistruoliai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)