Pergalingą pranašumą „Rytas“ įgijo jau pirmajame kėlinyje, kurį komanda laimėjo rezultatu 29:12. Po dviejų kėlinių skirtumas buvo dar didesnis – 51:30. Didesnių bangų išvengę vilniečiai rungtynes užbaigė užtikrintai, o šimtąjį trašką pačiame ketvirto kėlinio gale tritaškiu metimu pelnė Gytis Masiulis.

Būtent antrąjį sezoną Vilniuje žaisiantis puolėjas buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas – G. Masiulis pelnė 24 taškus (3/3 tritaškiai), o taip pat atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį.

Dar trys žaidėjai pelnė daugiau nei 10 taškų: A. Velička pridėjo 13 taškų bei 8 rezultatyvius perdavimus, J. Gorhamas pelnė 14 taškų, 5 atkovotus kamuolius ir 2 rezultatyvius perdavimus, R.J. Cole įmetė 12 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Svariai prie pergalės prisidėjo ir „Ryto“ jaunimas, kartu pelnęs 13 taškų. Modestas Babraitis pasižymėjo gynyboje ir iš varžovų perėmė 4 kamuolius.

„Gargždų“ komandoje rezultatyviausiai sužaidė Malikas Toppinas (14 tšk.), Boris Mbala (13 tšk.) ir Modestas Žaunieriūnas bei Amandas Urkis, kurie pridėjo po 10 taškų.

Kitas draugiškas rungtynes vilniečiai žais rugpjūčio 29 d. „Jeep“ arenoje su Rostoko „Seawolves“. Šis mačas, kaip ir rungtynės Druskininkuose, vyks už uždarų durų.