Įžaidėjo atstovaujama komanda Vakarų pakrantės konferencijos finale 69:60 (31:27, 38:33) susitvarkė su Gonzagos „Bulldogs“, kuriai kadaise atstovavo Domantas Sabonis.

A. Marčiulionis žaidė visas 40 minučių, per kurias pelnė 13 taškų (4/8 dvit., 1/3 trit., 2/2 baud.), atliko 8 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 4, o perėmė du kamuolius ir išrašė varžovams du blokus.

Po mačo jam įteiktas WCC atkrintamųjų varžybų naudingiausio žaidėjo prizas (MVP). Tokį jis buvo gavęs ir už pasirodymą reguliariame sezone, o anksčiau tą pavyko padaryti tik vienam „Saint Mary’s Gaels“ žaidėjui – australui Matthew Dellavedovai, vėliau tapusiam NBA čempionu.

Į „Big 12“ konferencijos ketvirtfinalį pateko Sinsinačio „Bearcats“, kuri 90:85 (36:38, 54:47) įveikė Vakarų Virdžinijos universitetą.

Nugalėtojams Simonas Lukošius pelnė net 31 tašką (1/1 dvit., 7/12 trit., 8/8 baud.) ir pasiekė karjeros rezultatyvumo rekordą.

21-erių lietuvis kiek anksčiau yra nusprendęs atstovauti Vokietijos, o ne Lietuvos rinktinėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją