Dienraštis „Lietuvos rytas“, remdamasis serbų agentūra novosti.rs skelbė, kad Makedonija penktadienio vakarą padavė paraišką FIBA organizacijai kitais metais surengti 2012 metų Londono žaidynių olimpinį krepšinio atrankos turnyrą ir sumokėjo reikalaujamą 20 tūkst. Šveicarijos frankų paraiškos mokestį.

„Mes nepateikėme jokio prašymo rengti olimpinį atrankos turnyrą. Nežinau, iš kur kilo šios žinios, nes jas paskelbė net ne Makedonijos, o Serbijos žiniasklaida“, – pokalbyje su tinklalapiu „BasketNews.lt“ stebėjosi D. Lekičius.

Krepšinio turnyras, kuriame 12 rinktinių išsidalins 3 kelialapius į Londono olimpiadą, bus surengtas kitų metų liepos 2-8 dienomis.

Turnyre kovos Lietuvos, Graikijos, Makedonijos, Rusijos, Pietų Korėjos, Dominikos Respublikos, Angolos, Nigerijos, Jordanijos, Naujosios Zelandijos, Venesuelos ir Puerto Riko rinktinės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją