„Norėčiau pareikšti, kad kaip Kėdainių sporto centro treneris ir Regioninės krepšinio lygos Kėdainių komandos treneris, atsiriboju nuo bet kokių bedradarbiavimų su dabartine Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ organizacija. Gerbiamam Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ krepšinio klubo direktoriui Jonui Mačiuliui neleisiu savęs žeminti mano treniruojamų vaikų tėvelių akivaizdoje, būti išvadintam visokiausiais necenzūriniais žodžiais savo žmonos ir mažamečių vaikų akivaizdoje, vykdyti provokacijas fiziniam smurtui Kėdainių arenos patalpose.

Esu per daug atidavęs ir paaukojęs savo gyvenimo Kėdainių krepšiniui, mylimam mūsų miesto krepšinio klubui, bei per daug myliu savo trenerio darbą, kad ponas Jonas galėtų man nurodinėti mesti darbą, nedirbti su vaikais bei kitaip menkinti mano reputaciją ir asmenybę“, – asmeninėje „Facebook“ paskyroje rašė Gedinimas Butkus.

Treneris sulaukė milžiniško palaikymo po įrašu – į šį sureagavo daugiau nei 500 žmonių, pasipylė teigiami komentarai. Keli jų teigė, kad buvo įvykio liudininkai.

„Jonas Mačiulis viešai rungtynių metu arenoje užsipuolė treneri Gediminą su necenzūriniais žodžiais ir fiziniu smurtu. Visa tai prie 10-mečių vaikų, žiūrovų ir tėvų. Ar toks elgesys priimtinas direktoriui? Kokia mūsų krepšinio ateitis, kai mažamečiai mato tokius veiksmus žmogaus, kuris jiems yra autoritetas?“, – rašė vienas jų.

Krepsinis.net portale rašoma, kad J. Mačiulio pyktį sukėlė „Nevėžio-Optibet“ RKL komandai paskolinto Mato Razbadausko trauma – neva, buvęs krepšininkas reikalavo sumokėti dėl to patirtas išlaidas.

Pats J. Mačiulis savo poziciją žadėjo pateikti po konsultacijos su teisininkais, vėliau pakomentavo situaciją 15min.lt.

„Įvyko ginčas dėl žaidėjo. Grynai darbinis ginčas. Aš šioje situacijoje nematau ir nesuprantu, kodėl Gediminas taip sureagavo.

Jis dabar bando vaizduoti auką, bet tikrosios aukos yra ne aš ir ne jis, o žaidėjai, kurie gavo traumas jo rungtynėse ir yra palikti likimo valiai“, – teigė „Nevėžio“ vadovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)