Skelbiama, jog Lietuvos rinktinės senbuvis yra pagrindinis „Virtus“ tarpsezonio taikinys. Italai taip pat taikosi į Amathą M'Baye bei Stratosą Perperoglou.

Šią vasarą Bolonijos komanda vieną žaidėją iš „Lokomotiv“ jau įsigijo. Iš Rusijos į Italiją persikraustė amerikietis vidurio puolėjas Brianas Qvale'as.

J. Mačiulis Italijoje jau yra žaidęs 2009-2012 metais, kai vilkėjo Milano „Emporio Armani“ ir Sienos „Montepaschi“ marškinėlius.

Tik prieš metus į stipriausią Italijos krepšinio divizioną sugrįžęs „Virtus“ klubas jame užėmė devintąją vietą.

Ateinantį sezoną Bolonijos ekipa varžysis FIBA Čempionų lygos D grupėje, kurioje surems ginklus su Klaipėdos „Neptūnu“, Ostendės „Telenet“, Stambulo „Bešiktaš“, Strasbūro IG, Patrų „Promitheas“, Liublianos „Olimpija“ ir atrankos etapą įveikusia komanda.

J. Mačiulis praėjusį sezoną VTB Vieningojoje lygoje sužaidė 10 rungtynių, per kurias užfiksavo 9,5 pelnyto taško ir 6 atkovotų kamuolių vidurkius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)