Kroatijos pilietybę turintis aukštaūgis 5 pastaruosius metus bandė laimę įvairiose NBA ekipose. 1999-ųjų kovą jis atvyko į "Dallas Mavericks" ir žaidę ten sezoną su puse. Vėliau jis su sezonus atstovavo "Indiana Pacers" komandoms, o 2002-2003 metais vilkėjo "Boston Celtics" marškinėlius. Šį sezoną B.Sundovas atstovavo "Cleveland Cavaliers" komandai, bet sausio mėnesį buvo atleistas. Jis sužaidė vieną mačą "New York Knicks" ekipoje (4 min., 2 tšk.), kadangi ši su juo buvo pasirašiusi 10 dienų kontraktą.

Bruno Sundovas rungtyniavo ir NBA Nuotr. "NBAE Photos" Ši sezoną Klyvlende 24 metų amžiaus B.Sundonas sužaidė vos 4 mačus, vidutiniškai aikštėje praleisdamas po 7 minutes, pelnydamas 2,3 taško ir atkovodamas 2,5 kamuolio. Kur kas sėkmingesni jam buvo 2002-2003 metai, kai "Celtics" garbę jis gynė 25-uose susitikimuose: 5,5 minutės, 1,3 taško, 1,1 atkovoto kamuolio.

Sekmadienio vakarą į Tel Avivą atvyksiantis krepšininkas rungtyniaus tik ULEB Eurolygos turnyre, kur "Maccabi" žada pasiekti finalinį ketvertą. Jis negalės žaisti Izraelio pirmenybėse, kadangi ten "Maccabi" jau nebegali registruoti legionierių.

Bruno Sundovas į "Maccabi" klubą atvyko dėl to, jog traumą patyrė Yoavas Saffaras, negalėsiantis žaisti visą šį sezoną.

Vidurio puolėjas debiutuoti naujajame klube turėtų jau šį trečiadienį, kai "Maccabi" klubas vyks į Belgradą ir žais draugiškas rungtynes su vietos "Crvena Zvezda" klubu.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją