Tebesitęsiant Izraelio ir „Hamas“ karui, antradienį vykusios Eurolygos akcininkų susirinkimo metu patvirtinta, kad esant dabartinei situacijai „Maccabi“ savo namų rungtynes žais Serbijos sostinėje Belgrade esančioje Aleksandro Nikoličiaus arenoje.

Pirmąjį mačą ten Izraelio atstovai priims jau kitą savaitę, kai pas juos atvyks Miuncheno „Bayern“.
Sprendimą Turkijos televizijai „S Sport“ komentavęs P. Motiejūnas džiaugėsi klubų vienybe.

„Viskas yra gerai. Svarbiausia, kad visi klubai yra vieningi. Galiausiai radome išeitį, „Maccabi“ tęs pasirodymą, todėl šį susitikimą vertinu kaip sėkmingą.

Situacija tikrai yra sudėtinga. Kiekvienoje šalyje turime skirtingas sąlygas. „Maccabi“ pasiūlė neutralią aikštę Serbijoje ir visi tam pritarė.

Dabar lyga spręs transportavimo, viešbučių, apsaugos klausimus, kad viskas vyktų pagal planą ir saugiai. Pozityviausia, kad „Maccabi“ toliau žais“, – sakė P. Motiejūnas.

Jis kartu dėkojo Belgrado miestui ir teigė, kad situacija bus nuolat stebima.

„Žinau, kad sprendime dalyvavo ir Belgrado miesto savivaldybė. Buvo ir kitų pasirinkimų, kitos šalys taip pat norėjo padėti. „Maccabi“ nusprendė, kad Belgradas – geriausias pasirinkimas. Esu labai dėkingas klubams. Dabar sunku kalbėti apie visą sezoną, bet bent jau artimiausiems mačams „Maccabi“ turi, kur žaisti namų mačus. Dėkoju Serbijos vyriausybei ir Belgrado savivaldybei.

Dėl nestabilios situacijos viską vertinsime žingsnis po žingsnio, stebėsime ją. Tikėkimės, kad įsivyraus taika, to norime visi. Jeigu bus saugu grįžti į Tel Avivą, tai ir nutiks. Jeigu nutiks kažkas į blogąją pusę, sėsime ir vertinsime situaciją. Negalime dabar visam sezonui išspręsti šios bėdos, nes niekada nežinai, kas nutiks. Tikėkimės, kad pabaigsime sezoną“, – vylėsi P. Motiejūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)