„Nežinau, kada galėsiu grįžti į aikštę, tačiau viliuosi tai padaryti dar iki šio sezono pabaigos“, – sakė gynėjas, pastaruoju metu nerungtyniaujantis dėl nugaros skausmų.

Penktadienį jis kaip visuomet energingai palaikė savo komandos draugus nuo atsarginių suolo, o „Žalgiris“ namuose sutriuškino Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ klubą 80:53 ir VTB Vieningosios lygos pusfinalio serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

„Sezono pabaigoje kartais užtenka sėkmingai apsiginti, kad laimėtumei rungtynes. Nėra ko nė kalbėti apie taktiką, kai laimima 30 taškų skirtumu – pergalę lėmė tai, kad mes paprasčiausiai įdėjome daugiau pastangų“, – neabejojo M. Popovičius.

Tiesa, paklaustas, ar seriją tikisi laimėti santykiu 3-0, kroatas purtė galvą.

„Žaisdami su tokia stipria komanda, negalime lengvabūdiškai tikėtis „sausos“ serijos. Šeštadienį laukia sunkus mačas, ir viską turėsime pradėti nuo nulio“, – atsargumo neprarado „Žalgirio“ legionierius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)